Pla d’Estalvi Inspirit Mútua Retirement

Pla d’estalvi amb aportacions flexibles (periòdiques o extraordinàries).

Inspirit Mútua Retirement

Començar a estalviar per a la jubilació des de jove permet acumular més capital amb menys esforç en el futur. Els experts recomanen començar a estalviar aviat per acumular una bona quantitat de cara a la jubilació. El temps és un bon aliat de l'estalvi perquè pot ajudar a reduir els esforços i pot fer que l'estalvi necessari per obtenir uns ingressos futurs sigui menor. És a dir, el temps facilita l'estalvi futur. L'ideal és començar a estalviar per a la jubilació en el moment en què comença la vida laboral.

L'estalvi a edats més primerenques és beneficiós, no només perquè la quantitat final acumulada serà més gran sinó també perquè la inversió permetrà un creixement del capital més voluminós, al beneficiar-se de l'efecte de l'interès compost. Així, per arribar a una mateixa quantitat, el que comenci abans a estalviar haurà d'aportar menys capital que el que comenci després: en definitiva, que el cost d'estalviar serà molt menor com més aviat es comenci a fer-ho.

El Pla d’Estalvi Inspirit Mútua Retirement fomenta l’estalvi responsable per a la jubilació, a partir d’aportacions mínimes de 10 euros.

Per a la modalitat d’estalvi “Fons d’Interès Garantit”, el tipus d'interès anual en vigor fins al 30 de juny del 2024 per als saldos acumulats al Pla serà del 1,70% anual.